A Head full of …

Op dit moment loopt mijn hoofd vol met gedachten. Een hoofd vol van alles en nog wat. Het jaar 2016 was voor mij een jaar van totale verandering. Ruim 30 kg afgevallen, fysiek zeer sterk geworden en mentaal sta ik steviger in mijn schoenen dan ooit. Wat zal 2017 mij dan mogen brengen, een jaar van dromen die uit gaan komen? Daar ga ik in ieder geval wel voor. Een jaar waarin ik hoop mensen te inspireren, te motiveren en hun eigen weg durven in te laten slaan.

Year of Miracles and Dreams

Het jaar 2016 zal voor mij de boeken in gaan als “Year of Miracles” . Laat 2017 dan het jaar worden van “Let dreams come true”. Waar wil ik heen, wat wil ik bereiken en wat wil mensen bieden, dat is waar mijn hoofd nu overuren mee draait.

A Head Full of Dreams

Coldplay verwoord in a Head Full of Dreams het ernom pakkend, maak van je gedachten je dromen!

Oh, I think I’ve landed

In a world I hadn’t seenWarme Voeten Hoofd Cool
When I’m feeling ordinary
When I don’t know what I mean

Oh, I think I’ve landed

Where there are miracles at work
For the thirst and for the hunger
Come the conference of birds

And say it’s true
It’s not what it seems
Leave your broken windows open
And in the light just streams

And you get a headColdplay heart
A head full of dreams
You can see the change you want to
Be what you want to be

When you get a head
A head full of dreams

It’s a love, I’ve just been spoken
With a head full, a head full of dreams

Oh, I think I’ve landed
Where there are miracles at work
There you’ve got me open handed
When you got a lost of words

Dus voor nu zet ik mijn gedachtes om in dromen, schrijf ik alles van mij af en stap voor stap maken we mijn dromen waar.