Vandaag is een dag waarop ik terug kijk op de afgelopen 9 maanden. Komende week is er een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Ik verhuis naar mijn nieuwe huis. Ik sluit hiermee een tijdperk af. Daarbij is dit de kans om weer nieuwe wegen in te slaan.

Terugblik

Op zulke momenten denk je vaak ook terug naar wat er de afgelopen tijd de revue gepasseerd is. Nog steeds knijp ik mij elke dag stiekum eventjes. Is echt zo, in 9 maanden tijd samen met de juiste mensen om mij heen. Een top personal trainer, een fysiotherapeut die nieuwe wegen durft in te slaan en daarnaast nog vele andere, is het mogelijk geworden om het onmogelijke waar te maken. Ik ben in 9 maanden tijd veranderd van rolstoelbasketbalster naar Obstacle runner.

Toekomst

Komend jaar zal ik verhuizen, daarna gaan we werken aan nieuwe sportieve doelen. 2 april gaat het seizoen van start, de eerste survivalrun van dit jaar in Zelhem. 14 april verschijn ik aan de start van de Nightrun in Nijmegen. In mei gaan we knallen tijdens de Marikenloop. Het hoogtepunt van deze zomer zal de Charity Obstacle Run worden tijden het EK OCR (Obstacle run) in Biddinghuizen. Hierover zal ik binnenkort meer vertellen.

Mooie plannen, mooie doelen. We gaan genieten, sporten en daarmee leven.

De regie over mijn lijf en leven is terug. De innerlijke diamant kan en mag weer stralen!