Loslaten: Let it Go

 

Vandaag staat in het teken van loslaten, de controle uit handen geven. Of te wel “let It Go”. Vandaag onder ga ik een operatie aan mijn enkel. Ik weet het is voor het goede doel. Ik sluit 2016 af en kan daarmee in 2017 weer vooruit. Ik zet nu één stap terug, waarna ik er weer twee stappen vooruit kan zetten.

Vertrouw op je zelf

Voor mij is een lastige, ik heb graag de touwtjes in handen. Ik wil graag weten waar ik aan toe ben. Maar morgen heb ik de touwtjes niet in handen en moet ik vertrouwen op de kundigheid van artsen. Daarna zal het ook niet vanzelf gaan, herstel is ook met vallen en opstaan. Maar ik vertrouw erop dat dit de weg naar balans beter maakt. Hoe moeilijk ik dit ook vind, ik kan hier alleen maar weer van leren. Leren vertrouwen dat je de touwtjes ook wel is aan iemand anders over mag en kan dragen.