Het is even stil geweest, een aantal maanden geen blogs geplaatst. Mijn leven was op een dood spoor gelopen. In de zomer ben ik mijn baan verloren en daarmee verloor ik ook mijn motivatie. Sporten, ritme, voedingspatroon en motivatie waren ver te zoeken. Gelukkig heb ik snel een nieuwe baan gevonden en daarmee raakte ik weer in de flow. Stap voor stap heb ik mijn focus weer teruggevonden. Daarmee sla ik een nieuwe weg in

Op weg naar de triathlon

Nieuwe wegen inslaan

.?

De triathlon

Een baan waarin ik mij thuis voel zorgt ervoor dat ik mijnĀ  ritme weer op pak. Nieuwe doelen zijn er gesteld. Ik wil gaan trainen voor de 1/4 triathlon. Een enorme uitdaging, waarin ik nog een flinke weg heb af te leggen. Maar zoals vele weten. Ik bijt mij erin vast en ga ervoor. Leren zwemmen, geen angst op de racefiets, leren wisselen. Nieuwe uitdaging om aan te gaan!