Het was stil…

Race - back on track

In november liet ik al weten dat er van alles in mijn leven was gebeurd, de verhuizing naar mijn nieuwe woning en het vinden van mijn nieuwe baan heeft veel van mij gevraagd. In december heb ik mijzelf weer een schop onder de kont kunnen geven en besloten dat ik toe ben aan nieuwe stappen in mijn leven. Een stap daarvan is dat ik graag verder wil met het delen van mijn levensverhaal en daarmee mensen wil inspireren en motiveren.

Nieuw begin

qoute let new adventures begin

Ik heb besloten mijn blog een nieuwe boost te geven. Op dit moment ben ik mijn doelen voor komend jaar aan het uitwerken. Sportieve doelen worden gepland en daarvoor zal ik ook flink moeten gaan trainen. Mentaal wil ik graag ook mijzelf verder ontplooien en daarbij kan het bloggen zeker helpen. Over mijn sportieve doelen, zal ik later deze maand meer kunnen delen. En hierover zal ik uitgebreid gaan bloggen.

Ik hoop dat jullie mij blijven volgen en samen het woord van the road to be healthy willen verspreiden. 2018 het jaar van een nieuw begin van the road to be healthy, een nieuwe weg word in geslagen.